Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Reinigen van schoorstenen

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorstenen reinigen

Laat uw schoorsteen goed en tijdig onderhouden en kies voor een optimale en veilige conditie van uw verwarmingssysteem. Dankzij hoogstaande en moderne hulpmiddelen, zorgt de firma Van Den Heede NV ervoor dat uw schoorsteen met de grootste precisie gereinigd wordt. Met dit nauwkeurig proces zorgen wij ervoor dat uw schoorsteun schoon is en uw interieur schoon blijft.

Precisiewerk door ervaren professionals

Wat voor schoorstenen wij ook moeten reinigen, ieder formaat maken wij met het grootste gemak schoon. Of het nu gaat om een open haard, houtkachel of zelfs een centrale verwarming op aardgas of stookolie, wij zorgen ervoor dat u er warmpjes bij blijft zitten. Dankzij het precisiewerk van onze professionals, geniet u op een veilige manier van uw gereinigde schoorsteen.

Geniet op een veilige manier van een warme omgeving

Op welke manier u ook stookt, de warmtebron moet op een bepaalde manier de schadelijke dampen kwijt kunnen. Via een schoorsteen moeten de dampen op een veilige en efficiënte manier afgevoerd worden. Helaas vallen er nog steeds ieder jaar slachtoffers, omdat de schoorsteen niet goed functioneert. Wees problemen voor en voorkom koolstofmonoxidevergiftiging. Schakel onze hulp in en zorg er naast een goede afvoer van gevaarlijke dampen voor, dat een brand in uw schoorsteen niet uitslaat.

Geniet optimaal van uw schoorsteen

Voorkom erger en laat ons weten wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Op een snelle, grondige en professionele wijze, zorgen wij ervoor dat u met het grootste gemak uw schoorsteen kunt laten roken. Wij gaan voor u het dak op en zorgen ervoor dat uw leefomgeving weer 100% procent veilig is. Of u nu last heeft van een vogelnest of dat wij uw schoorsteen grondig moeten reinigen, wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen van een perfecte temperatuur kunt genieten.

Contact