Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Onderhoudscontract afsluiten

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Het grote gemak van een onderhoudscontract

Wilt u ervoor zorgen dat uw cv-installatie of rookkanalen altijd in perfecte staat zijn? Vindt u uw eigen veiligheid van groot belang, wilt u er altijd warmpjes bijzitten, maar wilt u niet steeds afspraken willen maken voor onderhoud? Dan is een onderhoudscontract van de firma Van Den Heede NV een ideale oplossing voor u! Kies voor het grote gemak en laat u ontzorgen door de specialist.

Wij denken aan uw onderhoud

Kent u dat gevoel? U weet dat u vorig jaar voor het laatst onderhoud heeft laten plegen aan uw cv-ketel, maar wanneer was dat precies ook alweer? Als u gebruikmaakt van ons voordelige onderhoudscontract, heeft u daar nooit meer last van. Een jaar vliegt immers zo voorbij en een afspraak maken is eenvoudig vergeten. Wij komen daarom periodiek bij u langs, om met de grootste zorg uw cv-installatie te controleren en indien nodig te repareren.

Wanneer mogen wij bij u langskomen?

Vergroot uw veiligheid en kom tevens de wettelijke verplichtingen na. Laat u ontzorgen en kies voor het gemak van een onderhoudscontract. Doordat uw cv-ketel altijd in perfecte staat is, beschikt u altijd over de juiste attesten voor de verzekeringsmaatschappij. Wanneer mogen wij bij u langskomen? Vraag vrijblijvend informatie aan en kies voor een veilige leefomgeving voor u en uw familie.

Contact