Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Herstellen en renoveren van schoorstenen

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorstenen renoveren en herstellen

Wilt u een van uw schoorstenen laten renoveren of herstellen? Wij zorgen ervoor dat uw beschadigde of versleten exemplaren er weer zo goed als nieuw uitzien. Op die manier geniet u op een veilige manier van een ideale leefomgeving. Schakel de hulp in van firma Van Den Heede NV en laat uw oude schoorstenen op een professionele manier vervangen.

Professionele renovatie

Zowel schoorsteenvoeringen als schoorsteenbuizen brengen wij met de grootste precisie aan. Of wij nu moeten renoveren of herstellen, wij zorgen ervoor dat uw schoorstenen er weer zo goed als nieuw uitzien. Het is zelfs mogelijk om de versleten exemplaren te vervangen door varianten van roestvrij staal. Op die manier heeft u amper nog omkijken naar uw schoorsteen en kan het iedere weersomstandigheid eenvoudig aan.

De specialist helpt uw schoorsteen er weer bovenop

Of wij uw schoorsteen moeten opknappen of reinigen, wij zorgen ervoor dat het hulpmiddel weer optimaal functioneert. Zo bouwen wij afgebroken gemetselde schoorstenen weer eenvoudig op en verwijderen wij gemakkelijk een vogelnest uit uw schouw. Schakel daarom onze expertise in en zorg ervoor dat u met een veilig gevoel de kachel kunt laten branden.

Contact