Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Vogelnest verwijderen

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vogelnest verwijderen

Wilt u een vogelnest laten verwijderen die in uw schouw is genesteld? Voor de meeste vogels is dit namelijk een warm plekje en dus ideaal voor het bouwen van een nest. Wij snappen dat dit voor u harstikke vervelend kan wezen. Tevens is het ook zeer gevaarlijk. Reken daarom op de service van Van den Heede N.V.

Waarom laat u een vogelnest verwijderen?

Wanneer u een volgnest heeft op uw schouw is het belangrijk deze tijdig te laten verwijderen. U heeft namelijk kans op verschillende zaken die vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Brandgevaar;
  • Koolstofmonoxidegevaar;
  • Vocht- en stankoverlast.

Zoek een passende oplossing voor uw probleem

Vogels komen ieder jaar terug om op dezelfde plek te gaan broeden en dus hun nest te bouwen. Het is dan ook aan te raden om een schoorsteenkap te laten plaatsen wanneer u het vogelnest heeft laten verwijderen in uw schouw. Bij Van den Heede N.V. bent u verzekerd van maatwerk en kwaliteit. Met jarenlange ervaring zorgen we dat u op een juiste manier wordt geholpen en dat u terug kan kijken op een prettige samenwerking. Bent u verder benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van uw vogelnest? Dan belt u ons via het telefoonnummer: 03 707 01 98. Wij staan u graag te woord. Wij helpen u graag en door onze vakkundigheid hebben wij altijd een passende oplossing op uw probleem, of bepaalde zaak waar u tegen aanloopt.

Contact