Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Onderhoud centrale verwarming

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De voordelen van onderhoud aan uw centrale verwarming

Wist u dat het onderhouden van uw centrale verwarming naast het vergroten van uw veiligheid, ook een wettelijk verplichting is? Of uw cv-ketel nu op aardgas of stookolie werkt, een periodieke onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat u zorgeloos van een warme omgeving bij u thuis kunt genieten. Schakel de hulp in van de firma Van Den Heede NV, dan zorgen wij ervoor dat uw centrale verwarming helemaal naar behoren werkt.

Professioneel onderhoud van verschillende soorten cv-ketels

Wat voor cv-ketel u ook in huis heeft, wij kennen de kasten van binnen en buiten. Doordat wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij eenvoudig alle klanten van dienst zijn. Laat daarom tijdig uw centrale verwarming professioneel door ons onderhouden en wees problemen voor. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw cv-installatie weer optimaal functioneert.

Combineer een veilig gevoel met wettelijke eisen

Wanneer wij klaar zijn met ons onderhoud, leveren wij de juiste attesten, die u vervolgens weer nodig heeft voor uw verzekering. Op die manier bent u er zeker van dat u naast een veilige leefomgeving, zich perfect binnen de kaders van de wet houdt. Of u nu een grote installatie voor industrieën, landbouwbedrijven of appartementen wilt na laten kijken, wij zorgen ervoor dat uw centrale verwarming er weer tegenaan kan.

Specialistisch onderhoud tegen een voordelig tarief

Waar wacht u nog op? Kies voor veiligheid en vraag een gratis offerte bij ons aan. Geniet van onze voordelige tarieven en zit er hoe dan ook warmpjes bij. Wilt u écht nergens meer aan hoeven denken? Ga dan voor een onderhoudscontract en ben er zeker van een dat u tijdig een onderhoudsbeurt krijgt, zonder dat u daar initiatief voor hoeft te nemen. Gaat u voor vakkundig onderhoud van uw ketel? Dan bespaart u in veel gevallen zelfs 10% op uw gebruik!

Contact