Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteen herstellen

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorsteen herstellen

Wanneer u uw schouw of schoorsteen wilt laten herstellen bent u bij Van den Heede N.V. op het juiste adres. Soms moet u uw schouw of schoorsteen laten herstellen omdat die niet meer veilig is, zo zitten er scheurtjes in, of zelfs loszittende delen. Meestal is het niet nodig om uw schoorsteen af te breken, vaak zijn alternatieve oplossingen, zoals een herstelling goed van toepassing. Tevens is dit ook zeer goed voor uw portemonnee. Zo is het herstellen van de schoorsteen veel voordeliger ten opzichte van het laten zetten van een geheel nieuw rookkanaal.

Uw schoorsteen of schouw laten herstellen

Wanneer een schoorsteen of schouw groot genoeg is, kunt u het gemakkelijk herstellen door een flexibele voering door de schoorsteen te laten trekken. Maar heeft u een houtkachel? Dan is de oplossing net iets anders, maar wel even simpel. Dan kiest u ervoor om een voering te gebruiken van rvs en dubbelwandig. Bij Van den Heede N.V. hebben wij jarenlange ervaring en zorgen wij naast een persoonlijke aanpak met uitstekende service, ook voor hoogwaardige kwaliteit. Zo worden onze diensten uitgevoerd door een professional die gebruik maakt van de beste materialen die te vinden zijn op de markt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden op het gebied van het herstellen van uw schouw of schoorsteen? Dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bereiken voor vragen op het telefoonnummer: 03 707 01 98. Wij staan u graag te woord en luisteren met de nodige interesse naar uw problemen. Onze medewerkers komen dan met een passende oplossing die precies aansluit op uw wensen en behoeftes.

Contact