Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schouwveger Antwerpen

Maak een telefonische afspraak

Service

N

Snelheid

Ervaring

Schouwveger Antwerpen

Bent u op zoek naar een professionele schouwveger in Antwerpen? Dan rekent u op de snelle en zorgvuldige service van Van Den Heede NV. U schakelt ons in voor het reinigen van uw schoorsteen, de renovatie van uw schouw of het onderhoud van uw cv-ketel. Wilt u graag gebruikmaken van onze dienstverlening? Bel ons dan snel op.

De schouwveger reinigt nauwkeurig uw schouw in Antwerpen of omgeving

Heeft u een kleine of grote schoorsteen? Wij reinigen elk formaat van schouw met uiterste precisie. Zo bent u altijd zeker van het beste resultaat. Dit is belangrijk omdat het gaat over uw veiligheid. Wanneer u jaarlijks de schouwveger laat langskomen bij u in Antwerpen of omgeving, bent u er zeker van dat er geen schouwbranden kunnen ontstaan. Zo geniet u van een warme en veilige winter.

Vergeet nooit een afspraak dankzij een onderhoudscontract

Wilt u een jaarlijkse afspraak met onze schouwveger voor uw schoorsteen in Antwerpen en omgeving? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een onderhoudscontract. Een jaar vliegt immers snel voorbij en een afspraak maken is zo vergeten. Met een onderhoudscontract bent u zeker van een snelle en professionele service, jaar in jaar uit. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer naar 03 707 01 98.

Contact