Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger Sint-Niklaas

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorsteenveger Sint-Niklaas

Heeft u een schoorsteenveger in Sint-Niklaas of een andere gemeente in het Waasland nodig? Neem dan snel contact op met de vakmensen van Van Den Heede. We hebben al decennialang ervaring met het onderhoud van schoorstenen en cv-ketels voor particulieren en bedrijven. Ontdek snel onze uitgebreide service.

De schoorsteenveger zorgt voor een veilige woning in Sint-Niklaas en omgeving

Veilig wonen en leven is voor iedereen belangrijk. Heeft uw gebouw een schouw? Heeft u dan al nagedacht over het onderhoud? Het is namelijk belangrijk om jaarlijks een schoorsteenveger uit het Waasland langs te laten komen voor een reinigingsbeurt. Zo vermijdt u schoorsteenbranden en gebruikt u uw kachel veilig in de winter.

Krijg een deskundig onderhoud van uw cv-ketel

Uw schoorsteenveger in de regio Sint-Niklaas heeft een uitgebreide dienstverlening. Naast het onderhoud van uw schouw, doet onze specialist ook het onderhoud van uw cv-ketel. Het is wettelijk verplicht om uw cv-ketel een periodiek onderhoud te geven. Dit verhoogt immers de veiligheid. Uw schoorsteenveger uit het Waasland zorgt dan ook voor een zorgvuldig onderhoud en levert de nodige attesten. Daarnaast bespaart u dankzij het onderhoud 10 % op uw verbruik.

Vraag een onderhoudscontract aan

Vergeet u soms ook wel eens om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw cv-ketel of schoorsteen? Wilt u ook dat dit verleden tijd is? Dan sluit u eenvoudig een onderhoudscontract af met onze vakmensen. Zo bent u altijd zeker van een veilig resultaat en hoeft u niet meer te bellen voor een afspraak. Wilt u graag meer weten over onze service of wenst u een afspraak met onze schoorsteenveger uit het Waasland bij u in Sint-Niklaas? Bel dan naar 03 707 01 98.

Contact