Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger Mechelen

Maak een telefonische afspraak

Service

N

Snelheid

Ervaring

Schoorsteenveger Mechelen

Van Den Heede NV stuurt een professionele schoorsteenveger naar uw woning in Mechelen. U rekent op onze vakmensen voor diverse diensten. Zo bent u zeker dat u deze winter in alle veiligheid geniet van een warme kachel.

Geniet van een uitgebreide service bij een professionele schoorsteenveger in de regio Mechelen

U belt onze schoorsteenveger voor uw woning in Mechelen voor diverse activiteiten. Zo maakt u bijvoorbeeld een afspraak voor het jaarlijks onderhoud van uw schouw. Het is belangrijk om dit uit te voeren want zo vermijdt u schoorsteenbranden. U wilt toch ook een veilige schoorsteen? Daarnaast is het een goed idee om een schoorsteenkap te laten plaatsen. Zo vermijdt u dat vogels een nest bouwen in uw schouw.

Vraag naar een onderhoudscontract

Wilt u jaarlijks gebruikmaken van de service van onze schoorsteenveger in de regio Mechelen? Laat dan een onderhoudscontract opstellen. Hierdoor hoeft u niet meer jaarlijks te bellen voor een afspraak en bent u zeker van een zorgvuldig onderhoud. U stelt een onderhoudscontract op voor het schoonmaken van uw schoorsteen of voor het onderhoud van uw cv-ketel.

Bel voor een afspraak

Wilt u graag kennis maken met de dienstverlening van onze schoorsteenveger voor uw woning in Mechelen? Dan belt u naar 03 707 01 98 voor een eerste afspraak. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen.

Contact