Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger Gent

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorsteenveger Gent

Voor een goed functionerende schouw, gaat u naar een schoorsteenveger die actief is in de regio van Gent. De vakmensen van Van Den Heede NV uit Stekene komen graag bij u langs voor een grondige onderhouds- en reinigingsbeurt. Ga voor een veilige schoorsteen en maak snel een afspraak met onze specialisten!

Waarom is het belangrijk om een schoorsteenveger in te schakelen voor uw schouw in de regio Gent?

Wanneer u uw kachel gebruikt, ontstaan er onverbrande deeltjes die in uw schoorsteen terecht komen. Deze deeltjes zetten zich vervolgens vast en vormen een teerachtige laag. Wanneer de temperatuur in uw schoorsteen meer dan 500 graden bereikt, kan deze laag in brand schieten en een schoorsteenbrand veroorzaken. Dit wilt u uiteraard koste wat kost vermijden. Daarom schakelt u een schoorsteenveger in, die actief is in de regio Gent. Hoe vaak u uw schoorsteen laat reinigen is afhankelijk van de frequentie waarmee u uw kachel gebruikt, uw stookgedrag en de natheid van het hout. In de meeste gevallen volstaat het om de schoorsteenveger een keer per jaar te laten komen.

Maak een afspraak voor een warme en veilige winter

Wilt u graag een onderhoudsbeurt van de schoorsteenveger in Gent? Dan maakt u eenvoudig een afspraak door te bellen naar 03 707 01 98. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs. Daarbij is het ook mogelijk om een onderhoudscontract op te stellen.

Contact