Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger Dendermonde

Maak een telefonische afspraak

Service

N

Snelheid

Ervaring

Schoorsteenveger Dendermonde

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger voor uw schouw in Dendermonde? Dan maakt u snel een afspraak bij Van Den Heede NV uit Stekene. Onze vakmensen komen graag bij u langs voor het onderhoud van uw schoorsteen, het verwijderen van een vogelnest of het herstellen van uw schouw.

Een schoorsteenveger denkt aan de veiligheid van uw woning in de regio Dendermonde

Staat u vaak stil bij uw veiligheid? Heeft u dan ook al nagedacht over uw schoorsteen? Het is belangrijk dat u deze jaarlijks laat onderhouden om schoorsteenbranden te vermijden. Uiteraard is het wel belangrijk dat dit op een vakkundige manier gebeurt. Onze vakmensen beschikken dan ook over een ruime ervaring en werken met de beste apparaten. Zo bent u zeker van een schone schouw en geniet u veilig van de winter!

Ontdek de diverse diensten voor uw schoorsteen

Naast het onderhoud van uw schouw, rekent u ook voor tal van andere diensten op hulp van de schoorsteenveger uit de regio van Dendermonde. Zo verwijderen we vogelnesten en plaatsen we een schoorsteenkap. Wilt u uw schouw renoveren? Ook dan rekent u op onze service. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wenst u een afspraak voor het onderhoud van uw schoorsteen? Bel dan met onze schoorsteenveger uit de regio Dendermonde via 03 707 01 98.

Contact