Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteen reinigen prijs

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorsteen reinigen prijs

Het is noodzakelijk om jaarlijks uw schoorsteen te laten reinigen en daarvoor wilt u uiteraard een scherpe prijs. Maak daarom een afspraak bij de specialisten van Van Den Heede NV. We komen snel bij u langs voor een professionele reiniging van uw schouw. Dit altijd voor een scherpe prijs!

Laat uw schoorsteen reinigen voor een goede prijs

Jaarlijks ontstaan er gemiddeld zo’n tweeduizend schoorsteenbranden. Uiteraard wilt u dit voorkomen. Daarom laat u jaarlijks uw schoorsteen reinigen door onze vakmensen voor een goede prijs. Onze professionals werken met de modernste technieken en materialen. Zo bent u verzekerd van een nauwkeurige reiniging. Nadien kunt u weer volop genieten van de warmte van uw kachel.

Kies voor een onderhoudscontract

Is het weer tijd voor uw jaarlijks onderhoud? Uiteraard wilt u dat het reinigen van uw schoorsteen tijdig en voor een goede prijs gebeurt. Zou het niet handig zijn als u hiervoor geen nieuwe afspraak moet maken? Daarom kiest u voor een onderhoudscontract en krijgt u een complete ontzorging, zodat u elke winter geniet van een warme én veilige omgeving. Wilt u graag een eerste afspraak of wenst u meer informatie over onze dienstverlening? We helpen u graag telefonisch verder op 03 707 01 98.

Contact