Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Prijs schoorsteenvegen

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Prijs schoorsteenvegen

U bent op zoek naar een scherpe prijs voor het schoonsteenvegen van uw woning? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden die Van den Heede N.V. u kan aanbieden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het kuisen van uw schoorsteen. Daarnaast kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden betreft het schoorsteenvegen. Verder kiezen wij altijd voor een persoonlijke aanpak. Zo staan uw wensen en behoeftes bij ons altijd voorop. Wij zijn pas tevreden wanneer u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking.

Wij kunnen tegen een scherpe prijs uw schoorsteenvegen

Wij kunnen tegen een scherpe prijs uw schoorsteenvegen. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een goede kwaliteit van de diensten en het gebruik van alleen maar hoogwaardige producten. Tevens bieden wij naast schoorsteenvegen meerdere diensten, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het vogelnest in uw schouw of schoorsteen te laten verwijderen;
  • Het plaatsen van schoorsteenroosters.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of zijn er bepaalde zaken voor u onduidelijk? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij proberen uw vragen dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een juiste wijze van dienst zijn. Ons bereiken kan gemakkelijk via het telefoonnummer: 03 707 01 98. Hopelijk spreken we u snel!

Contact