Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Service

N

Snelheid

Ervaring

Schouwveger Gent

Een professionele schouwveger zorgt voor een goed onderhoud van uw warmtebronnen voor uw woning in Gent of omgeving. Dit voor diverse soorten verwarming. Zo bent u zeker dat u warm en veilig de winter ingaat. Wilt u graag genieten van deze service? Bel dan snel voor een afspraak.

Dankzij de schouwveger in de regio Gent gaat u de winter in

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van de service van een schouwveger in de regio Gent, verkleint u de kans op een CO-vergiftiging en schoorsteenbrand. Daarnaast stookt u efficiënter met een gereinigde schouw, waardoor u bespaart op uw energiefactuur. Onze vakmensen gebruiken altijd de modernste technieken. Zo bent u verzekerd van een grondige reiniging voor een goede prijs. Na uw reiniging krijgt u ook een professioneel attest voor de verzekering.

Geniet van nog meer voordelen met een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract bij onze schouwveger in de regio Gent biedt u tal van voordelen. Zo krijgt u periodiek een reinigingsbeurt en bent u elk jaar verzekerd van een propere schoorsteen. Daarnaast vergeet u nooit meer te bellen voor een nieuwe afspraak. Handig, toch? Daarbij is het ook mogelijk om uw cv-ketel door ons te laten onderhouden. Hier krijgt u altijd een professioneel attest voor de verzekeraar voor. Heeft u nog vragen over onze service of wenst u een afspraak? Bel dan snel naar 03 707 01 98.

Contact