Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger Zwijndrecht

Maak een telefonische afspraak

Service

N

Snelheid

Ervaring

Schoorsteenveger Zwijndrecht

Een snelle en zorgvuldige service ontvangt u als u een schoorsteenveger inschakelt van Van Den Heede NV in Zwijndrecht of omgeving. Wij komen langs voor het reinigen van uw schouw, eventuele herstelwerken, het verwijderen van een vogelnest en het onderhoud van uw cv-ketel. Maak snel een afspraak met onze vakmensen.

Laat de schoorsteenveger komen voor uw woning in Zwijndrecht of omgeving

Uw schoorsteen heeft als functie om schadelijke stoffen weg te voeren. Het is dan ook belangrijk dat dit optimaal gebeurt. Bij een schouw die niet goed functioneert kunnen er schoorsteenbranden ontstaan. Dit wilt u uiteraard vermijden en daarom doet u er goed aan om uw schouw jaarlijks te laten reinigen. Onze schoorsteenveger komt bij u langs, in Zwijndrecht en omgeving, voor een nauwkeurige reiniging met moderne materialen. Daarnaast komt onze specialist ook langs wanneer uw schoorsteen herstellingen of een renovatie nodig heeft.

Altijd op tijd een reiniging met een onderhoudscontract

Vindt u het ook belangrijk om jaarlijks een afspraak te hebben met de schoorsteenveger uit de regio Zwijndrecht? Dan is het een goed idee om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo hoeft u niet telkens opnieuw een afspraak te maken en geniet u van een uitstekende en snelle service. Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 03 707 01 98.

Contact