Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger prijs

Service

N

Snelheid

Ervaring

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Schoorsteenveger prijs

U zoekt een schoorsteenveger in de regio van Oost-Vlaanderen en Antwerpen tegen een scherpe prijs? Dan moet u bij Van den Heede N.V. in Stekene wezen. Zij hebben jarenlange ervaring op de markt en kunnen u op een goede en degelijke manier helpen met problemen die betrekking hebben tot de schoonmaak van uw schoorsteen of schouw. Als schoorsteenveger in de regio van Antwerpen en Oost-Vlaanderen bieden we naast hoogwaardige kwaliteit ook een scherpe prijs. Verder staan wij met onze firma voor een persoonlijke aanpak. Zo luisteren wij naar uw wensen en behoeftes. Dit in combinatie met onze kennis maakt het mogelijk om u een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Het laten verwijderen van een vogelnest in uw schoorsteen of schouw;
  • Het plaatsen van schoorsteenroosters, dit tegen de vogels die in uw schoorsteen of schouw nestelen;
  • Het kuisen of vegen van uw schoorsteen of schouw.

Een schoorsteenveger in de regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen tegen een scherpe prijs

Als schoorsteenveger in de regio van Antwerpen en Oost-Vlaanderen bent u bij ons verzekerd van een scherpe prijs, maar ook uitstekende service en kwaliteit. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennen hun vak, zodoende wordt er geen half werk geleverd. Doordat wij in de meeste gevallen nog daadwerkelijk werken op het dak, kunnen wij u garanderen dat uw schouw of schoorsteen optimaal wordt gereinigd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden betreft de schoonmaak van uw schouw of schoorsteen? Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij zijn actief in de regio van Antwerpen en Oost-Vlaanderen als schoorsteenveger, wij doen dit met een scherpe prijs in combinatie met een hoogstaande kwaliteit. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 03 707 01 98.

Contact