Uw CV-installatie of rookkanalen steeds in topvorm?
Sluit een onderhoudscontract af bij Van Den Heede!

Schoorsteenveger Lokeren

Maak een telefonische afspraak

Service

N

Snelheid

Ervaring

Schoorsteenveger Lokeren

Is het tijd voor het onderhoud van uw schouw en bent u op zoek naar een schoorsteenveger in de regio Lokeren? Dan belt u naar de specialisten van Van Den Heede NV. We hebben een jarenlange ervaring in het onderhouden van schoorstenen. Wilt u graag een propere schouw? Maak dan snel een afspraak.

Ontdek het nauwkeurige reinigingsproces van een schoorsteenveger in de regio Lokeren

Jaarlijks sterven er nog steeds mensen aan een koolstofmonoxidevergiftiging. Dit komt vaak door een schoorsteen die niet meer naar behoren functioneert. Daarom is een regelmatig onderhoud van uw schoorsteen van groot belang. Reken op onze schoorsteenveger voor uw woning in Lokeren en geniet deze winter van een veilige verwarming. Onze medewerkers gaan altijd zeer precies te werk met de modernste technieken.

Vermijd brandgevaar en laat een vogelnest verwijderen

Naast het onderhoud van uw schouw kunt u ook op onze schoorsteenveger in de regio Lokeren rekenen voor het plaatsen van een schoorsteenkap. Waarom zou u dit doen? Zo vermijdt u dat vogels een nest gaan bouwen in uw schouw en voorkomt u brandgevaar. Zit er momenteel een nest op uw schoorsteen? Dan komen we graag langs om dit te verwijderen. Wilt u meer weten over onze service of wenst u een afspraak? Bel dan naar 03 707 01 98.

Contact